Senaste inläggen

Av Anna Eliasson - 12 februari 2009 19:45

ja men då var det dags då!

inviduella val, kom jag på igår kväll när jag låg i sängen. Det är på kvällarna jag kommer på allt ! såklart hade jag glömt bort det. Så nu har jag suttit i nästan en timma och läst igenom häftet om de olika kurserna. Det finns faktiskt en del intressanta grejer. Vilket jag inte kunde tro innan jag började bläddra i häftet. Jag hade bara hört hur alla i min klass ba

- aa jag ska ta litterär gestaltning som 100p kurs och internationella relationer som 50p kurs.

Och jag orkade inte ens tänka på vart det betydde, för mig snurrade bara allt i huvudet. Men nu tror jag iallfall att jag har hittat något som faktiskt kan bli riktigt bra =) nämligen :


1 val : 100p psykosocialt arbete '' du får arbeta med dina egna värderingar och attityder för att kunna utveckla ett proffisionellt förhållningssätt gentemot människor som är socialt utsatta. Kursen ger kunskap om barn och ungdommar i riskzonen för att du ska kunna uppmärksamma singlaer och riskbeteenden samt lagstiftning, organiserade stödinsatser samt samhällets ansav inom området''

 50p: Rättkunskap '' Kursen ska ge kunskaper om rättväsendets uppbyggnad och funktion. Den ska också ge kunskaper om de delar av rättsordningen som är av väsentlig betydelse för individ och företag. Genom formulering och lösning av olika juridiska problem ska kännedom ges av principer och syften bakom olika rättsregler. Kursen ska också ge information om internationell rätt och individens rättsäkerhet i ett internationellt perspektiv. ''

estetiskt val 1: bild och form 2 val : 100p Lagbollspel A-tjejer ''Kursen innehållergenomgångar och träning i de största nationella och internationella bollspelen. För att fördjupa elevens insikt i teknik, taktik och spelsystem görs studiebesök på matcher och träningar. Kursen tar upp kostens betydelse och hur kroppen fungerar vid effektiv träning. Träning, spel och analyser ger utveckling i och djupare förståelse om lagbollspel. ''

50p Må bra ''Kursen ska ge kunskap kring egen hälsa genom fysiska, välmående och personlighetsutvecklande aktiviteter. Förhoppningsvis är att dessa kunskaper och upplevelser ska öka till ökat välmående. Fysiska aktiviteter: självvalda motionsaktiviteter, naturupplevelser, trendaktiviteter på gym-företag, storsjöbadet och idrotts-och motionsföreningar samt alternativ rörelseträning tex Qi Gong och Yoga välmåendeaktiviteter: massage, relaxing, stresshantering, meditation, kost och vila.

Personlighetsutveckling : hälsoprofil, självförtroendeutveckling, självkänndedom, livsstil och relationer.

estetiskt val 2 : drama


nååå? låter det bra eller?!   hinner nog ändra mig tills imorgon, men det känns rätt bra iallfall. Ikväll tänkte jag skriva hetast just nu listan, den lär dock bli ganska kort. Ha det bra så länge!


Av Anna Eliasson - 12 februari 2009 10:34

amen tjena!

jag är frisk :D så nu sittrer jag på skolan och har blocktid. Snart ska vi väl ha klassråd. Nu ska jag skriva något om ida. Som om jag inte har skrivit nog mycket om henne.. Och jag sitter och hoppas på att jag vinner kissies tävling. Det skulle ju inte sitta helt fel!


Idag då, vad händer då? jooooooo det kan jag själv inte svara på!

efter skolan vet jag faktiskt inte. Borde kanske gå på studiegården, men orkar jag det? näääääää. så jag får se, jag och Ida skulle ju egentligen träna men hon verkar vara för lat =) närå haha. Jaja nu ska jag gå till lyan tror jag. ikväll kanske jag ska göra hetast just nu lista, vad tkr ni? 


                                        pöss så länge !

Av Anna Eliasson - 11 februari 2009 21:14

Kissie har blivit galeeeeeeeeeeeeeeeen!

and i love it. hihi    

 http://kissies.se/

                       nu ska jag kolla klart på twilight, puss så länge

Av Anna Eliasson - 11 februari 2009 14:58

hej sjuklingar där ! och alla andra. Nu ligger jag fortfarande i sängen och lyssnar på frizoooooooooooooon HAHA! äkta musik jao. För några dagar sen hörde jag en tjej som rappade, för första gången i mitt liv, och förhoppningsvis sista. Alltså jag har inga fördommar eller något, det finns säkert tjejer som kan rappa. Men det är verkligen inte min musiksmak, inte ens när killar rappar.. Speciellt inte nu för tiden, alla rappar ju! verkligen alla. Så jag börjar bli ganska less på den svenska raaaaaaaappen. Speciellt när det är pojkar tolv som testar på livets farligheter, osså börjar dom rappa och tror att dom är nya eminem.. FINE för mig, det kan dom väl få göra. Men dom behöver väl inte gå runt och tro att dom är något !?Det var som förrförra helgen när jag och britta skulle på fest, då stötte vi på några som var i 12 år åldern ( min lillebrors kompisar och han är 96-a) Dom började iallfall skrika åt oss ba :


- ÖL ÖL ÖL ÖL ÖL !!!!

men vi svarade inte, kände att vi inte ens orkade bry oss. Men dom fortsatte

- ÖL ÖL ÖL , ska ni på fest eller? får man hänga på eller? vi är ju fan diddes kompisar!!!!


typ såååå, alltså vafan?! vilka tror dom att dom är egentligen. Nu bytte jag samtalsämne från svensk rapp till småpojkar. Men man kan ju faktiskt dra parareller. Men seriöst, höll ni på sådär när ni gick i 6-an eller? det gjorde inte jag iallfall. Jag va ju typ rädd för dom som gick i 9-an till och med!  En sak till var att dom stod och rökte?! hahah åh jag sitter och småskrattar lite med mig själv nu när jag skriver dethär. För det känns så himla patetiskt.


Nu har jag ätit frukost vilket bestod av kladdkaka och pommesfrites ! Mumma, hehe! Man får vara onyttig när man är sjuk.. Sen ligger jag och kollar på step up the streets, men jag pausade lite för att skriva ett inlägg. har sett filmen föreut och den är bra, dock inte lika bra som ettan. Men ni kan ju kika på trailern här nere. Halv 5 ska Ida följa med mig på affären, så jag får köpa nå gott och sen ska jag väl hem och kolla på mer film. Men imorgon ska jag nog på skolan, ganska lugn dag imorgon. Tror jag!


                                      be strong så länge!

Av Anna Eliasson - 10 februari 2009 18:06

nu är klockan 18.16 och jag ligger fortfarande i min sidenpyamas i sängen och tycker synd om mig själv.. suck!  Jag har blivit sjuk (kanske ni kunde lista ut) och det suger verkligen! ont i halsen har jag, och för att inte tala om såret jag har fått i näsan ajajaj.

jag har fördröjt dagen med mat och en massa film! jag har sett:


-away from her - HUR FIN FILM SOM HELST, ETT MÅSTE!

- p.s I love you - också den hur fin som helst!

- a walk to remember - behöver jag ens nämna att det är min älsklingsfilm eller?!

- seven pounds - såg den här om dagen men va tvungen att ta en favorit i repris..

- a lot like love - en gammal goding som jag hittade nu


som ni ser har jag haft fullt upp, och det underbara är att det bara är en drös med kärleksfilmer allehopa, sååååå underbart! är alldeless varm i kroppen nu. Jag är nog kär i kärleken, trotts att jag inte har funnit min egna ännu. Men det kommer nog, får jag hoppas! alla killar är ju bara stördaaaaaa i hövvet. eller så har dom bra killarna inte visats sig ännu :o vad vet jag ;)  hehe, jjaaaja

Nu sitter jag här och bloggar lite, väntar på middag osv. Och lyssnar på en låt som är ganska gammal men den är ju såååå mysig. Ni hittar den nedanför inlägget :) Imorgon blir jag nog hemma skulle jag tro.. Om jag inte får några superkrafter och pallrar mig iväg.. tror dock inte att det kommer att hända. Just ja torsdag den 19/2 ska jag till frisören och göra blonda slingor igen. länktaaaaar!


        njut av låten så länge, kanske uppdaterar senare!

Av Anna Eliasson - 5 februari 2009 22:11

haha duktig ida var på att bloggga!

känna nästan som att hon kan ta över här eftersom att jag är nästan världens sämsta bloggare, tycker inte ni att dom också borde få ett pris? :D

alla måste ju vara bra på något, vissa kanske är bäst på att vara sämst !

hahaha ni såg idas youtube klipp hoppas jag, typ världens roligaste!!!!


det var dock idas version av charlie bit me, så här kommer min version.

Vilkens är roligast?  (idas tror jag menmen)

iaf imorgon är det älgens!  kommer nog bli grymt.. Och på lördag blir det böle, söndag blir den en lugn dag med fika på pause med walissa!


Puss så länge

Av Anna Eliasson - 5 februari 2009 10:23

Hello fellows!

Nu sitter jag & anna i datasalen och fördriver tid. Anna känner skuldkänslor över att bloggen inte uppdateras, och bad mig skriva ett inlägg. Så här är jag! Dock så är mitt liv en dålig dramafilm utan handling för tillfället.. Så det finns inget roligt att berätta. Jaja, imorn ska vi iallfall på Älgens nyår. Anna är peppad till tusen, och jag till 10, högst. Men det brukar komma när man kommer igång. :)

Anna har i sin desperation över att få se vad jag skriver slickat på min hand en gång. Nu ska vi ta tag i våra liv lite.


Life's a bitch! /i.

(kolla min blogg, www.hejjonasson.blogspot.com)

Av Anna Eliasson - 16 januari 2009 00:25

nu är klockan 00.29 och jag ska sova, tänkte bara skriva att jag lever!

har varit lite mycket nu på slutet så jag har inte haft energi att ta tag i bloggen. Ska försöka skärpa mig! Det är roligt när man väl kommer igång med inlägget, men innan man vet vad man ska skriva känns det mest jobbigt. (men nu är det kul! hehe). Nu ska ni få veta vad jag har gjort idag, vare sig ni vill eller inte. Om ni inte vill så kan ni ju sluta läsa NU.Haha jag visste att ni inte skulle sluta läsa :) ni är trogna läsare ni mina vänner.

jaja iallfall idag har det varit som alla andra dagar, fast rätt bra dag.

Skolan va hur lugn som helst. Jobbade klart med glonbaliserings temaarbetet på förmiddagen, sen på eftermiddagen hade vi NK. Efter det gick jag och sara till fristilen och tränade, hur härligt som helst! Har inte tränat sen jag la av med basketen, NEJMEN just! det har jag ju inte berättat för er ! Jag har ju slutat basket!!!kan ni tänka er? Jag anna elina eliasson som har spelat basket i 7 år har lagt av.. Varför kan man fråga sig. Och tyvärr har jag inget vettigt svar, mer än att jag lessnade.. Det tog upp för mycket tid av mitt liv helt enkelt. Varför ska man lägga ner tid på sånt man inte tycker är roligt? Man lever ju faktiskt bara en gång, tänk på det! gör saker ni tycker är roliga. Sen är ju inte allt i livet roligt, men en sån sak ska man ju ändå göra för nöjes skull! eller? jaja efter 40 min träning gick jag hem åt middag duschade, och sen har jag fixat dricka tills imorgon, då ska jag julia anja hanna och ida till böle på fest. Det blir ju spännande ;) vad händer för er i helgen? något kul hoppas jag allt =) åh, jag ligger i sängen nu och känner mig så stel, skulle  verkligen behöva massage! Min mamma har bokat tid för helkroppsmassage åt mig om två veckor, hur underbart ska inte det bli då?! snäll min mammi är , och pappa såklart :) Men jag skulle vilja ha massagen nununu!


jaja nu ska jag sova, men nu vet ni ju iallafall att jag lever.

BE STRONG /a.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se